Визауализации за бременни "Празненство за душата"

Онлайн курс  с водени визуализации на запис за всяка фаза от вашата бременност!

Визуализации за бременни

Първо, честито! Надявам се, че се вълнувате да станете майка. И ако се чувствате тревожни и притеснени, това е напълно нормално. Моите водени медитации за бременни ще ви помогнат да преминете спокойно през всяка фаза от бременността ви и раждането. За между 10 и 30  минути на ден  с медитации, визуализации и релаксации ще научите повече за вашето бебе, себе си и как да се подготвите за най-големите събития в живота.

Връзка с вашето бебе

По време на бременност умът може естествено да препуска напред в притеснения свързани с очакване на вашето бебе, страх от раждане, здравето на вашето бебе или хиляди други неща. И все пак това е възможно най-доброто време да практикувате да бъдете тук и сега. Това ще ви помогне да постигнете по-ясен и спокоен ум. Но и ще създадете възможно най-добрите условия за вашето мъниче.

Този  пакет  с визуализации, медитации и релаксации ще ви помогне да постигнете силна връзка с вашето бебе.  Но и също така да подготвите ума си за всички неочаквани моменти в новото родителство. Ще си припомните колко хубаво е да сте в състояние на щастлива релаксация. Освен това ще откриете вътрешния си лечител и ще се подготвите за раждането!

15 Водени визуализации

За всяка важна тема от бременността и за подготовка за раждането.
Разбери съдържанието

5 Медитации

За хармония и предаване към бебето!
Виж темите

Две релаксации

За отпускане на тялото преди хармонизиране на бременността!
Научи кои

Трансформационната медитация е процес на постигане на дълбока промяна чрез преодоляване на бариерите, които могат да държат всички в затворени в стари и болезнени модели. Това е процес, чрез който вие променяте енергията, първо отвътре, като по този начин трансформирате цялото ви преживяване на реалността.

Като отделяте 20 минути на ден за процеса на фокусиране на вниманието върху вашата цел, ще настъпи промяна и чудото може да започне да се разкрива!

Създавайки вътрешна промяна в съзнанието, светът около вас неизбежно изглежда различен. Променете вашите дълбоко вкоренени вярвания и мисловни модели! Тогава  ще действате съответно, привличайки положителните и здравословни качества и обстоятелства, които искате в живота си.

Този онлайн курс с 15 визуализации за бременни покрива основните нужди. Получавате и подарък още 4 медитации и 2 релаксации. Те ще са ви нужни не само през бременността и раждането, но и през целия ви живот! Насладете се на осъзната бременност!

Какво ще постигнеш с визуализациите?

✅ Вътрешното възприятие на жената е добре съобразено с нейното тяло, нейната душа и нероденото дете. Това улеснява разбирането на сигналите на бебето.

✅ Чрез насърчаването на пренаталната връзка бременната жена намира естествената си женска компетентност. Така може да се изправи срещу раждането с лична сила.

✅ Майката и бебето растат заедно, за да формират добър екип. Майката изпитва значително по-малко страх и болка по време на раждането.

✅ Раждането става по-естествено и по-кратко.

✅ По-ниският стрес при раждане се проявява с много по-малко плач на бебето.

✅ Общуването с бебето след раждането е много по-лесно и справянето с него е „напълно интуитивно“. 

Мария Каменова- психолог, психотерапевт и експерт по пренатално и ранно детско развитие

  • По образование съм психолог и психотерапевт по когнитивно-поведенческа терапия от Университет Бремен, Германия.

  • Имам много обучения в парадигмата и работя с деца, тийнейджъри и възрастни.

  • Специалист съм по пренатално- и перинатално развитие и ранно детско развитие.

  • Работя и с терапия EMDR , която преработва травматични спомени, основата за много психологични проблеми.

  • В работата от над 10 години си съм водила много различни лекции , семинари, консултации на деца, бременни жени и родители. Работила съм по актуални теми свързани с възпитание, когнитивно, емоционално и психологическо развитие.

Колебаеш ли се дали визуализациите са точно за теб? Свържи се с мен и заедно ще обсъдим какво да пробваш абсолютно безплатно!

Сърце е утробата