Видео тренинг за бременни

Най-накрая: Ако си  бременна и  искаш да имаш спокойна и здрава бременност, то това е първото обучение,  което те подготвя емоционално  и Е специално За Теб…

Тайната научно доказана формула да се отървеш от СТРЕСА, TЪГАТА, БЕЗПОКОЙСТВОТО и  СТРАХА и да имаш хармонична БРЕМЕННОСТ с метода „РАДОСТ“

Без САМО физическа подготовка за бременността,Без безкрайни тренировки, Без трудни диети, Без скъпи обучения, Без да напускате дома си, Без уелнес програми и спа процедури

Гледай Видеото, За Да Научиш Повече 👇

(Продължителност на видеото: 4:52 минути)

Ето какво ще получиш:

Видео тренинг с Метода РАДОСТ обхващащ 6-те основи на спокойната бременност

Р – Релаксация 

А – Аттачмънт -Привързаност, Пренатално развитие

Д – Душевно спокойствие – Емоционална подготовка

О – Облекчение -Усещане за бременността

С – Сетивно развитие 

Т – Техники за влияние 

23 видео обучения, 24 аудио записи с над 15 часа и 41 информационни теми с над 330 страници 

(Стойност 600 лв.)

🎁 БОНУС #1:  4 Екслкусизвни водени Медиатации за бременни

(Стойност 80 лв.)

🎁 БОНУС #2:  3 водени варианта на Прогресиван мускулна релаксация

(Стойност  60 лв.)

🎁 БОНУС #3:  10 йога упражнения

(Стойност 50 лв.)

🎁 БОНУС #4:  Facebook група за подкрепа с психолог, който да отговори на твоите въпроси

(Стойност  100 лв.)

🎁 БОНУС #5:  Ръководство за позитивни утвърждения

(Стойност  20 лв.)

Обща стойност: 930 лв.

Сега: 60 лв.

Знаеш ли какво е общото между бременните и тинейджърите?

Всички очакват любовта на живота си!

Тийнейджърите често мечтаят за голямата си  любов, изпълнени с трепет и очакване. Същото вълнение изпитват и бременните жени, които очакват своето  бебе, което ще донесе вълшебна промяна в живота им.

 

Всички вие преминавате през интензивни хормонални промени, които оказват влияние на емоциите и физическото ви състояние.

За тийнейджърите това означава внезапни промени в настроението и несигурност, докато за бременните е свързано с емоционални колебания, тревожност, тъга, детпресия  и страхове.

 

Всички вие често се чувствате

  • объркани и несигурни поради

  • внезапните хормонални изблици и

  • нуждата да се адаптирате към новите си тела и емоции.

Затова се нуждаете от подкрепа и разбиране, за да преминете през този период без излишен стрес. 

 

Методът РАДОСТ предлага на бременните жени необходимата подкрепа, като им предоставя ясни насоки и емоционална стабилност, подобно на родителите, които помагат на своите тийнейджъри да се справят с пубертета. Тази система е структурирана да осигури релаксация, емоционална връзка, душевно спокойствие, физическо облекчение и сетивно развитие, които премахват стреса, депресията, безпокойството и страховете през  бременността.

ползи

Методът РАДОСТ е специално разработен, за да се справи с психологическите, емоционалните и физическите нужди на бременните жени. Той включва комбинация от техники за релаксация, изграждане на връзка с бебето, позитивни утвърждения, физически упражнения и сензорна стимулация.

Това е първият курс за бременни в България, който е основан на доказани нучни психологически изследвания и от тях произлезлите техники, който зачита жената като личност, а не като биологична единица или пациент, минаващ през лекарската пътека-раждане. 

Метода РАДОСТ ще ти помогне да осъзнаеш шрез какво минаваш, да създадеш връзка с бебето ти,  да се почувстваш щастието от създавнето на нов живот, да се успокоиш и да релаксираш, да се пребориш със страховете и тъгата си, да бъдеш жена, майка и осъзнато да поемаш новата си роля и предизвикателства и то крачка по крачка водена от психолог и в група от други майки като теб. 

 Но как може да постигнеш спокойната и щастлива бременност, за която мечтаеш в уюта на своя дом?

Лесно е!

Можеш и ти като следваш тайния научен Метод РАДОСТ.

Същият, който ползват милиони високо осигурени бременни в Европа, за да се насладят на лесна и храмонична бременност с минимални усилия.

С тази тайна формула можеш да:

✅ Намалиш стреса и тревожността си, дори в момента да си подложен на такива;

✅ Изграждиш на емоционална връзка с бебето си, дори и сега да не знаеш защо ти е нужна;

✅ Подобриш самочувствието и емоционалната си стабилност, дори сега да се чувстваш подтисната;

✅ Облекчиш физическия си дискомфорт;

✅ Създадеш позитивна емоционална среда;

✅Станеш уверена в своето тяло, ум и емоции; 

✅Се подготвиш емоционално и умствено за предстоящото раждане, дори сега да те е страх.

И всичко това без:

❌ Скъпи и времеемки консултации и обучения;

❌ Безкрайни часове на търсене на непроверена информация от интернет;

❌ Прекалено съсредоточаване върху физическите аспекти на бременността;

❌ Игнориране на собствените чувства, притеснения и страхове;

❌ Пътуване и висене на опашки;

❌ Разпитване и слушане на много различни частични методи и решения;

❌ Изпадане в паника при всяко ново усещане или симптом;

❌ Изпълнение на сложни и процедури;

❌ Чувство на изолация и самота в периода на бременността;

❌ Липса на сигурност в подготовката за раждането;

❌ Прекалено натоварване с информация.

Как всичко това е възможно?

Само в нови времена бременността е дадена в ръцете на лекарите, които се отнасят към нея като към всички други болести. Но да си бременна, не те прави нито болна, нито пациент!

Да, медицината помага при усложнения, но не трябва да постявя бременната жена в ролята на чакаща, следяща се, пиеща лекарства, понасяща изследвания и прегледи. 

Стоп! Ти си жена, създадена от природата да можеш да износиш и родиш своето бебе в радост, спокойствие и наслаждаване на тоя вълшебен момент, в който създаваш живот и твоята голяма любов.

Да! Психологията е тайния вълшебен ключ! Холистичните практики и научния стратегически подход към бременността създават метода РАДОСТ, който да те вдъхнови да изживееш една магическа бременност и да сбъднеш най-смелата си мечта – да станеш горда и щастлива майка на прекрасното ти бебе. 

Това е мисията ми като психолог, като жена и майка да помогна и вдъхновя повече майки да почувстват хармонията и радостта в ролята си на жена, на бременнна, на носител на живота, на създател на чудеса!

Всичко това е възможно когато използваш  метода РАДОСТ👇

МЕТОДА РАДОСТ

💡СТЪПКА #1: Научи се да релаксираш

„Релаксацията е удоволствието да се фокусираш вътрешно, вместо външно. Отнема време, за да подхраните душата си и да намерите спокойствие сред житейските бури.”

Да знаеш и да можеш да релаксираш по правилния начин е част от тайната формула за хармонична бременност. Може да се възползваш от многото възможности за релаксация спрямо личните ти нужди в конкретния момент, времето с което разполагаш, обстановката, предпочитанията и желанията ти. Да постигнеш магията на отпускането ще ти помага безкрайно много и по вълнуващото приключение на майчинството. Може да избираш между автогенен тренинг, прогресивна мускулна релаксация, медитация, йога, дихателни техники и масажи.

 

🕺СТЪПКА #2: Осъзнай и приеми чувствата си

„Ако постоянно сдържате емоциите си, за да изглеждате по-добри и по-красиви, тялото ви става напрегнато, дишането неправилно, а душата -пуста.“ Джейн Фонда

Разбери какви емоции изпитваш, кога и защо се появяват и каква е връзката им с хормоните, които се променят много през бременността. Осъзнаването на чувствата и влиянието им е втората стъпка към приемането им. Страховете , депресията и тревогата са с теб, защото несъзнателно имаш нужда от тях и държиш причината за тях в мислите си и ги подхранваш в поведението си. Разбери тайния начин да приемеш чувствата си като промениш мислите и поведението си. 

„Във вечната си борба с разума, чувството никога не е бивало победено.“ Гъстав Льобон

🌞СТЪПКА #3: Създай щастието си

Словото има колосална сила – то може едновременно и да нарани, и да спаси.

„Няма значение какво казват или правят другите хора. Това, което има значение е как аз избирам да реагирам и в какво избирам да вярвам за себе си. Като променя мислите си, светът около мен се променя.“ Луиз Хей

Всичко зависи от нас. А и да не зависи, винаги ще има някой, който да помогне. Поискай и ще ти се даде. Нали така пише в мъдрите книги? Много е важно да укротиш егото, което не позволява да получава помощ отвън, защото се чувства малоценно и слабо. Да поискаш помощ и след това да имаш готовността да я получиш означава, че имаш доверие, че всичко ще е наред. Далеч не значи слабост. А и да си слаб, какво толкова? Това е само едно от хилядите чувства, които можеш да изпиташ. И това е добре. Все пак, който чувства, значи диша. Който диша е жив. Е, значи да си жив не е толкова лошо. А да си жива и да носиш живот в себе си е безценно и вълшебно, а всички проблеми са преходни и голяма част са проблеми, защото за тях мислиш като за проблеми. Ако промениш мислите си, ще промениш и действията си, а това ще те направи щастлива. Не е успял само този, който не е поискал.

„Това е само една мисъл и мисълта може да бъде променена.“ Дийпак Чопра

Методът РАДОСТ е Всичко От Което Се Нуждаеш, За Да…

ИМАШ ЩАСТЛИВА, СПОКОЙНА и ХАРМОНИЧНА БРЕМЕННОСТ

ДОРИ ДА НЯМАШ МНОГО ВРЕМЕ, ДОСТАТЪЧНО СРЕДСТВА И ПОДКРЕПА ОТ БЛИЗКИТЕ

ВСЕКИ ОНЛАЙН ТРЕНИНГ ВКЛЮЧВА:

✔️ Видео тренинг с Метода РАДОСТ обхващащ 6-те основи на спокойната бременност

Р – Релаксация 

А – Аттачмънт -Привързаност, Пренатално развитие

Д – Душевно спокойствие -Емоционална подготовка

О – Облекчение – Усещане за бременността

С – Сетивно развитие 

Т – Техники за влияние 

23 видео обучения, 24 аудио записи с над 15 часа и 41 информационни теми с над 330 страници

 

🎁БОНУС #1:   4 Екслкузивни водени Медиатации за бременни

Медитации за за твоето бебе, за чувствата, за интуицията и за пожеланията за него, които можете да правите винаги , когато почувствате нужда да се насладите и свържете със себе си и с бебето си. Медитациите са водени, от теб се очаква само да се насладиш на ефекта им!

 

🎁БОНУС #2:  3 водени варианта на Прогресиван мускулна релаксация

Прогресивната мускулна релаксация е удобна, лесна и приятна, не изискава дълга подготовка и специални умения за да се прави, а когато е водена и то с 3 варианта на музика е просто удоволствие, което води до истинско отпускане на тялото и душата. А музиката може да са вълшебните мелодии на Бетовен, Вивалди или приказна мелодия изсвирена на арфа.

 

🎁 БОНУС #3:  10 специално подбрани йога упражнения

Йогата за бременни е нежен, но ефективен начин за бъдещите майки да останат физически активни. Специално избраните пози и движения отговарят на уникалните нужди на бременното тяло, стимулирайки гъвкавостта, силата и равновесието.

🎁 БОНУС #4:  Facebook група за подкрепа с психолог, който да отговори на твоите въпроси 

Общност от подкрепящи се майки, преминаващи през трансформацията на метода РАДОСТ и своята бременност, за да изживеете заедно най-чудесното преживяване – да носите живота, радостта и бъдещето си спокойни, уверени и подкрепяни от психолог, който професионално да отговори на въпросите ви и да ви е упора през това вълнуващо преживяване.

🎁БОНУС #5:  Ръководство за позитивни утвърждения

Изолзването на утвърждения е мощен метод за промяна на мисленето и скритите ви вътрешни автоматични мисли, но си има тънкости. Всички тях ще намерите в това ръководство, както и много готови утвърждения, с които по-лесно да започнете.

ГАРАНЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ ДО 30 ДНИ с 0% РИСК ЗА ТЕБ.

Методът РАДОСТ работи за всеки който изпълнява препоръките и прави упражненията, но ако по някаква причина решиш, че не е за теб, ти връщаме парите в 30 дневен срок без да задаваме въпроси. За теб няма никакъв риск! 

Eто какво ще се случи по време на

МЕТОДА РАДОСТ

ОНЛАЙН ТРЕНИНГ ЗА СПОКОЙНА И ЩАСТЛИВА БРЕМЕННОСТ

Модул Р:

РЕЛАКСАЦИЯ


Модул А:

АТАЧМЪНТ


Модул Д:

ДУШЕВНО СПОКОЙСТВИЕ

Модул О:

ОБЛЕКЧЕНИЕ


Модул С:

СЕТИВНО РАЗВИТИЕ

Модул С:

ТЕХНИКИ ЗА ВЛИЯНИЕ


Р: Релакс

Целта на този модул е да се намали стреса и тревожността, да отпуснете тялото и ума си, да се свържете със себе си. Голямото разнообразие от методи ще ти позволи да си избереш точния за теб в конкретния момент. 

Първичният физиологичен отговор на стресова ситуация е един автоматичен отговор от типа „бий се или бягай“. Мускулното напрежение е естествен отговор, който повишава бдителността и силата в стресови ситуации. В идеалния случай, човек трябва да изпитва само определени периоди на напрежение когато има действителна заплаха. След като заплахата изчезне, на тялото са необходими 20 до 60 минути, за да нормализира процесите си. Когато хората са изложени на стрес за дълъг период от време без да го осъзнават, те не позволяват мускулното напрежение да се деактивира. Това продължително напрежение може да започне да пречи на ежедневието.
По този начин човек може да се окаже в постоянно състояние на напрежение. И вместо да му помогне да се справи, това напрежение влошава симптомите.Важно е да се прекъсне този цикъл на напрежение и това може да стане съзнателно чрез научаване на техники за отпускане. Ползите за здравето от релаксацията са облекчаване на болката, намаляване на сърдечната честота и кръвното налягане, намаляване на тревожността и увеличаване на общо усещане за спокойствие.
 

A: Атачмънт – привързаност/пренатално развитие

 Техниките за изграждане на емоционална връзка с бебето чрез говорене, пеене и визуализация създават силна емоционална връзка и положително въздействие върху развитието на бебето и състоянието на майката.
Осъзнаването на вълшебството, което се случва в тялото ви, създаването на вашето бебе, ролята си на майка и на баща води до удовлетворение, гордост, щастие, вълнение и коктейл от още много други положителни емоции.
 

Д: Душевно спокойствие- Емоционална подготовка

 Бушуващите хормони, свързаните с тях емоции и промените свързани с бременността и възприятието ти за нея често водят до неоснователни страхове, подтиснато настроение, плач и депресия.

Разбирането и осмислянето на тези процеси и събития ще ти даде нова отправна точка, а научните методи от когнитивната психотерапия ще ти помогнат да излезнеш от всяко облачно състояние и отново да искаш да се радваш на живота и приказното бъдеще с твоето очаквано бебе.
 

О: Облекчение -Усещане за бременността

Тялото ти също има нужда от внимание! Разбери от какво има нужда бебето ти и как да си го набавиш по естествен начин.

Храненето и спорта по време на бременността ти са ключови за това да се чувстваш добре, да изглеждаш добре и да дадеш най-добрия старт на скъпоценното ти бебче. Да ня вярваш на „Яж за двама“ и „Почивай си“, а да продължиш да живееш живота си щастливо по съобразен начин, за да продължиш да бъдеш себе си!
 

С: Сетивно развитие

Самосъзнанието на бебето възниква, още докато е сред околоплодните води в утробата ви. Щом се развият сетивата му, то възприема и реагира на смътните звуци, усещания, гледки, вкусове и миризми в тялото ви.

Вашето възприемане на света преминава през тялото ви и стига до нероденото дете. То с лекота се научава да свързва преживяванията си с чувствата и емоциите, да осъзнава своето удоволствие и неудоволствие. През деветте месеца, докато бебето е свързано с вас, то постоянно черпи от вашата база данни за света. Научава се да свързва сетивните импулси с определени усещания и разпознава полезните и вредните. Ясно е, че изучаването на живота започва още преди раждането. И тук ще научиш как се развива сетивно бебето ти и как ти можеш да му предадеш един жизнерадостен светоглед!

Т: Техники за влияние

Това пътуване към себе си и бебето си не би било пълно и устойчиво във времето ако не осъзнаеш силата на думите, на мислите, на утвържденията, на когнитивните ти изкривявания. Това тайно знание ще преобрази живота ти и на хората около теб!

„При изговарянето на всяка дума в мозъка стават известни промени. Според начина на произнасянето думите произвеждат или хармонични, или разрушителни форми.” Начина по който мислите, говорите и обличате света си в думи е светоусещането, което ще предадете на бебето си.
В този модул ще откриете много техники от словестните до визуализациите и цветовете, много поводи да помислите и промените вашия външен и вътрешен свят, за да създадете за вас и бебето си спокойствие, щастие и хармония.

ЗА КОГО E

ПОДХОДЯЩ МЕТОДА РАДОСТ

За първа и следваща бременност

✅ за спокойна бременност

✅ за справяне със страховете

✅ за преборване на стреса

✅ срещу депресията

✅ за връзка майка-бебе

✅ за увереност през бременността

✅ за свързване с бебето

✅ за хармонична бременност

✅ за подготовка на раждането

✅ срещу тъгата и плача

✅ срещу притесненията

✅ за индивидуални въпроси

✅ за подкрепа от други майки

✅ за вълшебна бременност

👋 Здрасти! Аз съм Мария Каменова

и вече 10 години помагам на много майки, жени и бременни да се справят със страха, тревогата, стреса и депресията

Аз съм Мария Каменова,

– основател на център за развитие „Моето слънце“;

– психолог, психотерапевт и специалист по пренатално и ранно детско развитие;

– завършила съм Когнитивно-поведенческа психология в Университет Бремен, Германия ;

– Работя и с EMDR терапия, арт терапия. системен подход, преминала много обучения в Германия и България;

–  Имам 15 години опит помагайки на деца, юноши, бременни, майки и семейства да преодолеят трудностите им;

– Лектор съм на много училища за бременни;

– Обучител в програма за развитие на бебета до 1 година;

– Майка на две прекрасни дъщери.

Методът РАДОСТ работи за всеки който изпълнява препоръките и прави упражненията, но ако по някаква причина решиш, че не е за теб, ти връщаме парите в 30 дневен срок без да задаваме въпроси. За теб няма никакъв риск!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Въпрос 1: Как се провежда тренинга?

Отговор 1: Тренингът ви дава достъп до онлайн платформата www.moetoslunce.com с записани видео информационни теми, аудио записи, които може лесно да слушате на всякъде или текстове за четене, спрямо вашите предпочитания. 

Въпрос 2: Как мога да получа достъп?

Отговор 2: След като заплатите тренинга, ми се обадете на телефон 0898 636810 или ми пишете на maria@moetoslunce.com, за да ви дам достъп и да ви обясня как ще можете максимално да се възползвате от всично, включено в него!

Въпрос 3: Може ли да имам лична консултация?

Отговор 3: Може да направим лична консултация в началото на тренинга, за да определим целите и начините за тяхното постигане, но може и  при актуално предизвикателство за вас. Ще се разберем за точен час и ден спрямо моя и вашия график по телефон на номер 0898 636810.

Въпрос 4: Кога е подходящо да започна тренинга?

Отговор 4: Тренинга е предвиден за цялата бременност. Най-подходящия момент е при положителен тест за бременност. Но можете да се включите от втори или от трети триместър.

Въпрос 5: Защо тренинга е на запис?

Отговор 5: Тренинга е в голямата си част записан и качен в онлайн пространството, защото има много информация и много упражнения, което изисква да имате достъп до тях, когато имате възможност и време. По този начин е от подходящ за българи, живеещи в цяла България и извън границите и.

Въпрос 6: Защо цената е толкова ниска, за голямото му съдържание?

Отговор 6: Моята цел е да помогна на много майки да изпитат РАДОСТта от бременността без да се лишават от нищо, което е полезно за теб и за бебето ти.