Визуализирането на резултатите, които искате, може да повиши увереността ви. „Виждайки“ себе си как успявате, ви помага да вярвате, че това може – и ще – се случи. Визуализацията ви помага да “практикувате” успеха. Когато си представите, че всяка стъпка от събитие или дейност върви добре, подготвяте ума и тялото си да предприемат тези стъпки в реалния живот.
Визуализацията е голяма част от вниманието и има силата да променя вашите емоции, да създава връзка с бебето ви и да посилва здравето на Вас и бебето ви. Помага ви да откъснете ума си от опитите да контролирате физиологичния процес на раждане, като спира тялото ви да се напряга и да усеща болката, която идва с това физическо напрежение. Тези 15 визуализации покриват всички важни моменти от бременността, получавате и подарък още 4 медитации и 2 релакс техники, които ще са ви нужни не само през бременността, но и през целия ви живот! Насладете се на осъзната бременност!

Регистриране

Напишете своята парола
Напишете отново паролата си
Изисква се силна парола с поне 8 знака. За да я направите по-силна, използвайте главни и малки букви, цифри и символи.

Визуализации за бременни “Празненство за душата”

Лв.100.00

Платете с PAYPAL на следния линк

https://www.paypal.com/ncp/payment/KH2WBSDSWMYVE

или с QR кода по-долу след като се регистрирате за курса. Като основание за плащане напишете И-мейла от вашата регистрация.

Course Instructor

Мария Каменова Мария Каменова Author

Психолог, психотерапевт и експерт по пренатално и ранно детско развитие.

Визуализации

Медитации

Релаксации

Визуализации за бременни “Празненство за душата”

Лв.100.00