Тренингът за развитие в утробата „Сърце до сърце“ е направен за теб, без значение в кой месец си и коя бременност ти е това. Потопи се в темата, от която имаш нужда сега или се информирай за всичко свързано с бременоостта – ясно, лесно, подредено чрез текстове, видеа, аудио информация и уебинари. Тренингът съдържа много техники и упражнения, които директно можеш да използваш онлайн, където и да си . Прекрасни релаксации и упражнения за свързване с бебето ти те очакват. За всеки месец от бременността ти има специални упражнения, някой са еднократни, други са за през цялата бременност. Има и ясна структура, която можеш да използваш. А може и да избереш да правиш упражненията, които желаеш или от които се нуждаещ. Всичко за да се чувстваш добре, спокойна, щастлива и уверена в себе си.

В програмата за бременни структурирана по месеци ще намериш практически упражнения, с които ще можеш да постигнеш хармонична и осъзната бременност за теб и физическо, емоционално и психологическо здраве за бебето си. Имаш всичко необходимо да извършиш сама или с партньора си упражненията – пълни указания в писмен и аудио формат и аудио водени визуализации, релаксации и упражнения.

Регистриране

Напишете своята парола
Напишете отново паролата си
Изисква се силна парола с поне 8 знака. За да я направите по-силна, използвайте главни и малки букви, цифри и символи.
  • Записването в курса на преференциална цена завършва на 01/01/2024.

Платете с PAYPAL на следния линк

https://www.paypal.com/ncp/payment/VJGPQNBR7U446

или с QR кода по-долу след като се регистрирате за курса. Като основание за плащане напишете И-мейла от вашата регистрация.

Course Instructor

Мария Каменова Мария Каменова Author

Психолог, психотерапевт и експерт по пренатално и ранно детско развитие.

Месец 1: Всичко започва

Месец 2: Подготовка

 Месец 3: Растем заедно 

Месец 4:  Вътрешна връзка

Месец 5: Телефонът – пъпна връв

Месец 6:  Любящо докосване

Месец 7: Поява на съзнание

Месец 8: Напълно буден в утробата

Месец 9: По пътя към света 

  • Записването в курса на преференциална цена завършва на 01/01/2024.