Визауализации за бременни "Празненство за душата"

Водени визуализации за всяка фаза от вашата бременност

Първо, честито! Надявам се, че се вълнувате да станете майка. И ако се чувствате тревожни и притеснени (напълно нормално, между другото), тогава моите водени медитации за бременност ще ви помогнат да преминете спокойно през всяка фаза от бременността си. За между 10 и 30  минути на ден ще научите повече за вашето бебе, себе си и как да се подготвите за най-големите събития в живота.

По време на бременност умът може естествено да препуска напред в притеснения свързани с очакване на вашето бебе, страх от раждане, здравето на вашето бебе или хиляди други неща. И все пак това е възможно най-доброто време да практикувате да бъдете тук и сега. Това не само ще ви помогне да постигнете по-ясен и спокоен ум, но и ще създадете възможно най-добрите условия за вашето мъниче.

Този  пакет  с визуализации ,медитации и релаксации ще ви помогне да постигнете силна връзка с вашето бебе, но също така и да подготвите ума си за всички неочаквани моменти в новото родителство. Ще си припомните колко хубаво е да сте в състояние на щастлива релаксация, ще откриете вътрешния си лечител и ще се подготвите за раждането!

15 Водени визуализации

За всяка важна тема от бременността и за подготовка за раждането.
Разбери съдържанието

5 Медитации

За хармония и предаване към бебето!
Виж темите

Две релаксации

За отпускане на тялото преди хармонизиране на бременността!
Научи кои

Трансформационната медитация е процес на постигане на дълбока промяна чрез преодоляване на бариерите, които могат да държат всички ни затворени в стари и болезнени модели. Това е процес, чрез който вие променяте енергията, първо отвътре, като по този начин трансформирате цялото ви преживяване на реалността.

Като отделяте 20 минути на ден за процеса на фокусиране на вниманието върху вашата цел, ще настъпи промяна и чудото може да започне да се разкрива!

Създавайки вътрешна промяна в съзнанието, светът около нас неизбежно изглежда различен. Ако променим нашите дълбоко вкоренени вярвания и мисловни модели, тогава действаме съответно, привличайки положителните и здравословни качества и обстоятелства, които искаме в живота си.

Тези 15 визуализации покриват всички важни моменти от бременността, получавате и подарък още 4 медитации и 2 релакс техники, които ще са ви нужни не само през бременността, но и през целия ви живот! Насладете се на осъзната бременност!

"Празненство за душата"

48 лв.
 • 15 Водени визуализации
 • 4 Водени медитации
 • 2 Техники за релаксация
 • Доживотен достъп
 • Описания за всяка визуализация

Какво ще постигнеш с визуализациите?

 • Вътрешното възприятие на жената е добре съобразено с нейното тяло, нейната душа и нероденото дете. Това улеснява разбирането на сигналите на бебето.

 • Чрез насърчаването на пренаталната връзка бременната жена намира естествената си женска компетентност и може да се изправи срещу раждането с лична сила.

 • Майката и бебето растат заедно, за да формират добър екип и изпитват значително по-малко страх и болка по време на раждането.

 • Раждането става по-естествено и по-кратко.

 • По-ниският стрес при раждане се проявява с много по-малко плач, ненаситен плач не се появява.

 • Общуването с бебета след раждането е много по-лесно и справянето с тях е „напълно интуитивно“. 

20230331_141823

Мария Каменова- психолог, психотерапевт и експерт по пренатално и ранно детско развитие

 • По образование съм психолог и психотерапевт по когнитивно-поведенческа терапия от Университет Бремен, Германия.

 • Имам много обучения в парадигмата и работя с деца, тийнейджъри и възрастни.

 • Специалист съм по пренатално- и перинатално развитие и ранно детско развитие.

 • Работя и с терапия EMDR , която преработва травматични спомени, основата за много психологични проблеми.

 • В работата от над 10 години си съм водила много различни лекции , семинари, консултации на деца, бременни жени и родители за актуални теми свързани с възпитание, когнитивно, емоционално и психологическо развитие.

Колебаеш ли се дали визуализациите са точно за теб? Свържи се с мен и заедно ще обсъдим какво да пробваш абсолютно безплатно!